de Nijs Hoveniers Logo

Privacyverklaring.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

DE NIJS HOVENIERS kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van DE NIJS HOVENIERS, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan DE NIJS HOVENIERS verstrekt. DE NIJS HOVENIERS kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw geslacht
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM DE NIJS HOVENIERS GEGEVENS NODIG HEEFT

DE NIJS HOVENIERS verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan DE NIJS HOVENIERS uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

HOE LANG DE NIJS HOVENIERS GEGEVENS BEWAART

DE NIJS HOVENIERS bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

DE NIJS HOVENIERS verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van DE NIJS HOVENIERS worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. DE NIJS HOVENIERS gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

DE NIJS HOVENIERS maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van DE NIJS HOVENIERS bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan DE NIJS HOVENIERS te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. DE NIJS HOVENIERS heeft hier geen invloed op.

DE NIJS HOVENIERS heeft Google geen toestemming gegeven om via DE NIJS HOVENIERS verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@denijshoveniers.nl. DE NIJS HOVENIERS zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.